Lansetă Saxa "The Big Gun" 8'' (≃ 244 cm) 20-60g

Lansetă Saxa "The Big Gun" 8'' (≃ 244 cm) 20-60g

Mai multe poze

Cod produs: 2100009

Descriere:

Lansetele finlandeze Saxa Spectre sunt făcute pentru pescarii cu pretenții, pentru cei care au așteptări serioase de la echipamentul lor. Blancul este confecționat din fibră de carbon de 20T. Suportul de mulinetă, precum și inelele sunt de foarte bună calitate și sunt făcute să reziste. Mânerul confecționat din EVA este foarte confortabil, așa că ai la îndemână o armă foarte frumoasă și fiabila în luptele tale duse cu știucile mari.
Lanseta "The Big Gun" este o lansetă de casting, care a fost dezvoltată pentru peștii mari. Nălucile mari atrag de obicei o mulțime de pești mari, dar știucile mari sunt foarte precaute. Odată ce ai făcut-o să-ți muște năluca, nu mai vrei să o pierzi. Această lansetă are puterea de a înțepa ferm, după care și în drill te poți baza pe această fermitate.

Lungime lansetă: 8'' (aproximativ: 244 cm), putere de aruncare: 20-60g.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

560,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Lansetele finlandeze Saxa Spectre sunt făcute pentru pescarii cu pretenții, pentru cei care au așteptări serioase de la echipamentul lor. Blancul este confecționat din fibră de carbon de 20T. Suportul de mulinetă, precum și inelele sunt de foarte bună calitate și sunt făcute să reziste. Mânerul confecționat din EVA este foarte confortabil, așa că ai la îndemână o armă foarte frumoasă și fiabila în luptele tale duse cu știucile mari. Lanseta "The Big Gun" este o lansetă de casting, care a fost dezvoltată pentru peștii mari. Nălucile mari atrag de obicei o mulțime de pești mari, dar știucile mari sunt foarte precaute. Odată ce ai făcut-o să-ți muște năluca, nu mai vrei să o pierzi. Această lansetă are puterea de a înțepa ferm, după care și în drill te poți baza pe această fermitate. Lungime lansetă: 8'' (aproximativ: 244 cm), putere de aruncare: 20-60g.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Lansetă Saxa "The Big Gun" 8'' (≃ 244 cm) 20-60g

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: