Lansetă WFT Manhatten Woven Light Spin 2.40m 5-20g

Lansetă WFT Manhatten Woven Light Spin 2.40m 5-20g

Mai multe poze

Cod produs: 1D-B 561-240

Descriere:

WFT Manhatten este o serie nouă de lansete pentru spinning, fabricate din carbon power-mesh împletit.
Lanseta are un blanc extrem de subţire, dar foarte rezistentă, cu o acţiune rapidă, dar echilibrată, perfectă pentru lansări la distanţă foarte precise, chiar şi a celor mai mici voblere.. Este foarte ușoară, a fost concepută prin folosirea materialelor de cea mai înaltă calitate, pentru a obține echilibrul perfect între rezistență și sensibilitate. Are 6 inele SIC lightweigt, mandrină Fuji şi mâner din plută naturală.

Lungime: 2.40m, lungime de transport: 1.28m, 6 inele SIC, mandrină Fuji, acțiune: 5-20gr, putere: Light, greutate: 150g, 2 secțiuni.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Pret normal: 179,00 RON

Special Price 121,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

WFT Manhatten este o serie nouă de lansete pentru spinning, fabricate din carbon power-mesh împletit. Lanseta are un blanc extrem de subţire, dar foarte rezistentă, cu o acţiune rapidă, dar echilibrată, perfectă pentru lansări la distanţă foarte precise, chiar şi a celor mai mici voblere.. Este foarte ușoară, a fost concepută prin folosirea materialelor de cea mai înaltă calitate, pentru a obține echilibrul perfect între rezistență și sensibilitate. Are 6 inele SIC lightweigt, mandrină Fuji şi mâner din plută naturală. Lungime: 2.40m, lungime de transport: 1.28m, 6 inele SIC, mandrină Fuji, acțiune: 5-20gr, putere: Light, greutate: 150g, 2 secțiuni.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator WFT
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Lansetă WFT Manhatten Woven Light Spin 2.40m 5-20g

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: