Lansetă Sportex Invictus Spod 3.9m 5.75lbs

Lansetă Sportex Invictus Spod 3.9m 5.75lbs

Mai multe poze

Cod produs: IV150575

Descriere:

Invictus Spod este o lansetă robustă special concepută pentru nădirea cu spoduri grele, la distanțe de peste 100 de metri. Blank-ul slim este fabricat din fibre de carbon High Modulus japonez care conferă lansetei o capacitate de accelerație fantastică și o putere în blank - atât de esențială, cât și decisivă atunci când vine vorba de efectuarea unor lanseuri lungi. O atenție deosebită a fost acordată în timpul fazei de dezvoltare pentru a se asigura că blankul semi-fast atenuează șocurile provocate în timpul lanseurilor.

Mandrina Fuji permite atașarea la lansetă a celor mai mari mulinete de crap, iar configurația inelelor ( 50mm inelul de plecare și 16mm inelul de vârf ) asigură o fricțiune redusă și o desfășurare lină a firului în timpul aruncărilor. Un alt aspect important îl constituie greutatea redusă, datorită căreia, spod-ul Invictus Spod poate fi utilizat în mod intensiv pentru nădire, fără a obosi mâna după aruncări repetate.

ATENTIE! Pentru a beneficia de garanția extinsă oferită de producător de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie să vă înregistrați pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garanție care însoțește lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei și este format din două litere urmat de 4 cifre. În cazul în care sesizați vreun defect la lansetă, vă rugăm luați legătura cu dealer-ul dumneavoastră pentru a soluționa problema în cel mai scurt timp posibil. Vă rugăm să rețineți că garanția extinsă se activează doar atunci când câmpurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Dacă înregistrarea s-a făcut corect primiți un email de confirmare.

Caracteristici:

Lungime: 3.96m;
Lungime de transport: 203cm;
Număr tronsoane: 2;
Tip mufare: inversă;
Putere de aruncare: 5.75lbs;
Actiune: semi-fast;
Configurație inele: 50-16mm;
Lungime mâner: 63cm;
Blank: Carbon HM;
6 x inele SiC;
Mandrină: Fuji;
Mâner: EVA;
Greutate: 451g;
Husă de transport inclusă.Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Pret normal: 1.360,00 RON

Special Price 1.088,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Invictus Spod este o lansetă robustă special concepută pentru nădirea cu spoduri grele, la distanțe de peste 100 de metri. Blank-ul slim este fabricat din fibre de carbon High Modulus japonez care conferă lansetei o capacitate de accelerație fantastică și o putere în blank - atât de esențială, cât și decisivă atunci când vine vorba de efectuarea unor lanseuri lungi. O atenție deosebită a fost acordată în timpul fazei de dezvoltare pentru a se asigura că blankul semi-fast atenuează șocurile provocate în timpul lanseurilor. Mandrina Fuji permite atașarea la lansetă a celor mai mari mulinete de crap, iar configurația inelelor ( 50mm inelul de plecare și 16mm inelul de vârf ) asigură o fricțiune redusă și o desfășurare lină a firului în timpul aruncărilor. Un alt aspect important îl constituie greutatea redusă, datorită căreia, spod-ul Invictus Spod poate fi utilizat în mod intensiv pentru nădire, fără a obosi mâna după aruncări repetate. ATENTIE! Pentru a beneficia de garanția extinsă oferită de producător de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie să vă înregistrați pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garanție care însoțește lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei și este format din două litere urmat de 4 cifre. În cazul în care sesizați vreun defect la lansetă, vă rugăm luați legătura cu dealer-ul dumneavoastră pentru a soluționa problema în cel mai scurt timp posibil. Vă rugăm să rețineți că garanția extinsă se activează doar atunci când câmpurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Dacă înregistrarea s-a făcut corect primiți un email de confirmare. Caracteristici: Lungime: 3.96m; Lungime de transport: 203cm; Număr tronsoane: 2; Tip mufare: inversă; Putere de aruncare: 5.75lbs; Actiune: semi-fast; Configurație inele: 50-16mm; Lungime mâner: 63cm; Blank: Carbon HM; 6 x inele SiC; Mandrină: Fuji; Mâner: EVA; Greutate: 451g; Husă de transport inclusă. Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Sportex
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Lansetă Sportex Invictus Spod 3.9m 5.75lbs

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: