Lansetă Konger Streeto UL 1982 1.98m 2-10g

Lansetă Konger Streeto UL 1982 1.98m 2-10g

Cod produs: 158002198

Descriere:

Lanseta Konger Streeto UL 1982 este o lansetă incredibil de uşoară, având o greutate de doar 60g. Această lansetă a câştigat premiul de cea mai bună lansetă a anului 2017 la târgul internaţional de pescuit EFFTEX.
Lanseta este fabricată prin procesul de producţie Nanocarbon Core, ceea ce îi oferă o acţiune rapidă şi de asemenea putere. Seria de lansete Streeto Air sunt fabricate la standarde înalte, având componente de cea mai bună calitate: mandină FUJI şi inele care nu distrug firul, şi care permit de asemenea lansări precise şi la distanţă.
Pentru protecţie sigură în timpul transportului, lanseta Konger Streeto Air ,pe lângă husa din material, este furnizată cu un tub de transport de înaltă calitate, din plastic dur.

Lungime: 198cm, lungime de transport 101.5cm, putere de aruncare: 2-10g, greutate: 60g.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

809,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Lanseta Konger Streeto UL 1982 este o lansetă incredibil de uşoară, având o greutate de doar 60g. Această lansetă a câştigat premiul de cea mai bună lansetă a anului 2017 la târgul internaţional de pescuit EFFTEX. Lanseta este fabricată prin procesul de producţie Nanocarbon Core, ceea ce îi oferă o acţiune rapidă şi de asemenea putere. Seria de lansete Streeto Air sunt fabricate la standarde înalte, având componente de cea mai bună calitate: mandină FUJI şi inele care nu distrug firul, şi care permit de asemenea lansări precise şi la distanţă. Pentru protecţie sigură în timpul transportului, lanseta Konger Streeto Air ,pe lângă husa din material, este furnizată cu un tub de transport de înaltă calitate, din plastic dur. Lungime: 198cm, lungime de transport 101.5cm, putere de aruncare: 2-10g, greutate: 60g.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Konger
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Lansetă Konger Streeto UL 1982 1.98m 2-10g

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: