Lansetă Formax Shadow River Feeder 3.90m 100-350g

Lansetă Formax Shadow River Feeder 3.90m 100-350g

Mai multe poze

Cod produs: FXRD086390

Descriere:

Lanseta Shadow River Feeder este una extrem de puternică, concepută pentru cele mai grele situații de pescuit pe râuri mari și pescuitul pe curenți ridicați. Shadow River Feeder este o lansetă minunată pentru aruncări foarte lungi și capturarea celui mai mare pește, prinzând crap pe râuri și lacuri mari . În ceea ce privește conceptul și rezistența, este foarte asemănător cu lanseta clasică de crap, cu excepția faptului că are vârfuri interschimbabile care sunt special colorate pentru o mai bună vizibilitate în condiții slabe de lumină. Este confecționat din carbon și echipat cu inele SiC, mandrină și un mâner din material EVA. Vine cu trei vârfuri interschimbabile cu sensibilități diferite (5,0 ; 6,5 și 8,0 oz).
Lungime 3,90 m. Putere de aruncare: 100-350 g. Număr de piese 3 + 3. Greutate 299 g.


Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Pret normal: 309,00 RON

Special Price 259,56 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Lanseta Shadow River Feeder este una extrem de puternică, concepută pentru cele mai grele situații de pescuit pe râuri mari și pescuitul pe curenți ridicați. Shadow River Feeder este o lansetă minunată pentru aruncări foarte lungi și capturarea celui mai mare pește, prinzând crap pe râuri și lacuri mari . În ceea ce privește conceptul și rezistența, este foarte asemănător cu lanseta clasică de crap, cu excepția faptului că are vârfuri interschimbabile care sunt special colorate pentru o mai bună vizibilitate în condiții slabe de lumină. Este confecționat din carbon și echipat cu inele SiC, mandrină și un mâner din material EVA. Vine cu trei vârfuri interschimbabile cu sensibilități diferite (5,0 ; 6,5 și 8,0 oz). Lungime 3,90 m. Putere de aruncare: 100-350 g. Număr de piese 3 + 3. Greutate 299 g. Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Formax
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Lansetă Formax Shadow River Feeder 3.90m 100-350g

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: