Fir Pelzer Executive Carp Line Camou 0.30mm 1200m

Fir Pelzer Executive Carp Line Camou 0.30mm 1200m

Mai multe poze

Cod produs: 2D-C 109-030

Descriere:

Pelzer Executive Carp Line este un monofilament special conceput pentru pescuitul la crap. Acest fir este de 20 de ori mai rezistent decât un monofilament obișnuit, fiind caracterizat prin rezistență extremă la abraziune. Progresul realizat la conceperea acestui fir, va fi imediat vizibil pentru orice pescar, care îl va testa. Suprafața firului este prevăzută cu un strat de silicon, lucru care optimizează alunecarea firului prin inele.
Firul poate fi caracterizat prin rezistență mare la nod, durabilitate, culoare aproape invizibilă în apă, memorie foarte scăzută, control superb, chiar și la distanțe mari. Lungime: 1200m, diametru: 0.30mm, rezistență: 8.4kg, culoare: camou.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Pelzer Executive Carp Line este un monofilament special conceput pentru pescuitul la crap. Acest fir este de 20 de ori mai rezistent decât un monofilament obișnuit, fiind caracterizat prin rezistență extremă la abraziune. Progresul realizat la conceperea acestui fir, va fi imediat vizibil pentru orice pescar, care îl va testa. Suprafața firului este prevăzută cu un strat de silicon, lucru care optimizează alunecarea firului prin inele. Firul poate fi caracterizat prin rezistență mare la nod, durabilitate, culoare aproape invizibilă în apă, memorie foarte scăzută, control superb, chiar și la distanțe mari. Lungime: 1200m, diametru: 0.30mm, rezistență: 8.4kg, culoare: camou.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Pelzer
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Fir Pelzer Executive Carp Line Camou 0.30mm 1200m

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat