Fir Katran Synapse Neon Fluo 0.255mm 1000m

Fir Katran Synapse Neon Fluo 0.255mm 1000m

Mai multe poze

Cod produs: 4562

Descriere:

Katran Synapse Neon este un fir monofilament scufundător produs în Japonia, ideal pentru pescuitul lansat la distanțe extreme.

Este un fir extrem de vizibil atât ziua cât și noaptea, fiind realizat din copolimer fluorescent, dar și extrem de rezistent.

Rola de fir are marcaj la fiecare 250m.

Grosime: 0.255mm, lungime: 1000m, rezistenţă fir: 5.24kg

Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

109,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Katran Synapse Neon este un fir monofilament scufundător produs în Japonia, ideal pentru pescuitul lansat la distanțe extreme. Este un fir extrem de vizibil atât ziua cât și noaptea, fiind realizat din copolimer fluorescent, dar și extrem de rezistent. Rola de fir are marcaj la fiecare 250m. Grosime: 0.255mm, lungime: 1000m, rezistenţă fir: 5.24kg Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Fir Katran Synapse Neon Fluo 0.255mm 1000m

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: