Ochelari polarizaţi Gamakatsu Racer Verzi

Ochelari polarizaţi Gamakatsu Racer Verzi

Mai multe poze

Cod produs: A8.GK7128.12

Descriere:

Ochelarii Gamakatsu Racer au un design modern, sunt foarte uşoare şi asigură un confort maxim. Lentilele ochelarilor sunt compuse din nu mai puţin de 6 straturi: 2 straturi rezistente (hydrophobic layers) cu protecţie pentru apă şi zăpadă (straturile 1 şi 6 din imagine), 2 straturi anti zgârieturi cu protecţie suplimentară (straturile 2 şi 4 din imagine), 1 strat din material de calitate superioară polarizat (stratul 3 din imagine), 1 strat cu rol de protecţie anti-reflex care absoarbe lumina şi protejează ochiul de lumina puternică.
Acest model de culoare Light Green, este potrivit atât în zilele însorite cât şi zilele cu lumina mai puţină - noroase, oferă un contrast ridicat chiar şi în amurg, asigurand o privelişte deosebită. Este perfect şi pentru vedere pe solurile nisipoase.
Ochelarii vin la pachet cu o cutie de depozitare, cu şnur şi o laveta de curăţare din microfibră.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

145,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Ochelarii Gamakatsu Racer au un design modern, sunt foarte uşoare şi asigură un confort maxim. Lentilele ochelarilor sunt compuse din nu mai puţin de 6 straturi: 2 straturi rezistente (hydrophobic layers) cu protecţie pentru apă şi zăpadă (straturile 1 şi 6 din imagine), 2 straturi anti zgârieturi cu protecţie suplimentară (straturile 2 şi 4 din imagine), 1 strat din material de calitate superioară polarizat (stratul 3 din imagine), 1 strat cu rol de protecţie anti-reflex care absoarbe lumina şi protejează ochiul de lumina puternică. Acest model de culoare Light Green, este potrivit atât în zilele însorite cât şi zilele cu lumina mai puţină - noroase, oferă un contrast ridicat chiar şi în amurg, asigurand o privelişte deosebită. Este perfect şi pentru vedere pe solurile nisipoase. Ochelarii vin la pachet cu o cutie de depozitare, cu şnur şi o laveta de curăţare din microfibră.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Gamakatsu
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Ochelari polarizaţi Gamakatsu Racer Verzi

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat