Cort Pelzer Villa 10000

Cort Pelzer Villa 10000

Mai multe poze

Cod produs: 2D-G 300-052

Descriere:

Noul cort Pelzer Villa 10000 este un cort luxos pentru 2 persoane. Datorită spaţiului mai mult decât încăpător, este loc suficient chiar şi pentru 3 paturi. Datorită construcţiei sale robuste şi a înălţimii considerabile de 1.80m, în acest cort nu veţi avea niciodata senzaţia de spaţiu restrâns. Toate cusăturile acestui cort sunt duble, sigilate, groundsheet-ul din PVC se fixează cu ajutorul scaiului, iar în spate prezintă un geam cu plasă de ţânţari.

Acest cort a fost conceput în aşa fel încât folosit împreună cu winterskinul să obţineţi un cort şi mai voluminos, deoarece şi winterskinul are propriile tije de susţinere şi cuie. Astfel obţineţi o stabilitate mai mare şi un spaţiu în plus de 140cm adâncime, care vă permite aşezarea a două scaune, şi de asemenea vă oferă posibilitatea de stocare a echipamentului în condiţii optime, chiar şi pe vreme nefavorabilă.

Folosit împreună cu winterskinul se obţine un plus de protecţie şi impermeabilitate, formându-se o peliculă de aer între el şi cort, ceea ce menţine o temperatură constantă indiferent de anotimp ( în sezonul rece menţine căldura în cort, iar în sezonul cald se menţine o temperatură plăcută ). Totodată folosirea winterskinului scade şi riscul de formare a condensului.

Dimensiuni: 300 x 300 x 180cm, dimensiuni transport: 115 x 26 x 26cm, impermeabilitate: 10000mm, greutate: 15kg, este prevăzut cu 12 cuie şi husă de transport.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

1.795,00 RON

Spune prietenilor:

Descriere

Detalii

Noul cort Pelzer Villa 10000 este un cort luxos pentru 2 persoane. Datorită spaţiului mai mult decât încăpător, este loc suficient chiar şi pentru 3 paturi. Datorită construcţiei sale robuste şi a înălţimii considerabile de 1.80m, în acest cort nu veţi avea niciodata senzaţia de spaţiu restrâns. Toate cusăturile acestui cort sunt duble, sigilate, groundsheet-ul din PVC se fixează cu ajutorul scaiului, iar în spate prezintă un geam cu plasă de ţânţari. Acest cort a fost conceput în aşa fel încât folosit împreună cu winterskinul să obţineţi un cort şi mai voluminos, deoarece şi winterskinul are propriile tije de susţinere şi cuie. Astfel obţineţi o stabilitate mai mare şi un spaţiu în plus de 140cm adâncime, care vă permite aşezarea a două scaune, şi de asemenea vă oferă posibilitatea de stocare a echipamentului în condiţii optime, chiar şi pe vreme nefavorabilă. Folosit împreună cu winterskinul se obţine un plus de protecţie şi impermeabilitate, formându-se o peliculă de aer între el şi cort, ceea ce menţine o temperatură constantă indiferent de anotimp ( în sezonul rece menţine căldura în cort, iar în sezonul cald se menţine o temperatură plăcută ). Totodată folosirea winterskinului scade şi riscul de formare a condensului. Dimensiuni: 300 x 300 x 180cm, dimensiuni transport: 115 x 26 x 26cm, impermeabilitate: 10000mm, greutate: 15kg, este prevăzut cu 12 cuie şi husă de transport.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Pelzer
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Cort Pelzer Villa 10000

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat