Prețuri de “Bun venit” ca să te bucuri de pescuit :)
0 produse - 0,00 RON

Momentan cosul este gol

Cort Pelzer Villa 10000 Zoom

Cort Pelzer Villa 10000

Fii primul care evalueaza acest produs.

Cod produs: 2D-G 300-052
Noul cort Pelzer Villa 10000 este un cort luxos pentru 2 persoane. Datorită spaţiului mai mult decât încăpător, este loc suficient chiar şi pentru 3 paturi. Datorită construcţiei sale robuste şi a înălţimii considerabile de 1.80m, în acest cort nu veţi avea niciodata senzaţia de spaţiu restrâns. Toate cusăturile acestui cort sunt duble, sigilate, groundsheet-ul din PVC se fixează cu ajutorul scaiului, iar în spate prezintă un geam cu plasă de ţânţari.

Acest cort a fost conceput în aşa fel încât folosit împreună cu winterskinul să obţineţi un cort şi mai voluminos, deoarece şi winterskinul are propriile tije de susţinere şi cuie. Astfel obţineţi o stabilitate mai mare şi un spaţiu în plus de 140cm adâncime, care vă permite aşezarea a două scaune, şi de asemenea vă oferă posibilitatea de stocare a echipamentului în condiţii optime, chiar şi pe vreme nefavorabilă.

Folosit împreună cu winterskinul se obţine un plus de protecţie şi impermeabilitate, formându-se o peliculă de aer între el şi cort, ceea ce menţine o temperatură constantă indiferent de anotimp ( în sezonul rece menţine căldura în cort, iar în sezonul cald se menţine o temperatură plăcută ). Totodată folosirea winterskinului scade şi riscul de formare a condensului.

Dimensiuni: 300 x 300 x 180cm, dimensiuni transport: 115 x 26 x 26cm, impermeabilitate: 10000mm, greutate: 15kg, este prevăzut cu 12 cuie şi husă de transport.

  Stoc epuizat

1.499,00 RON
1.349,10 RON

Spune si prietenilor!Descriere produs

  Detalii

  Noul cort Pelzer Villa 10000 este un cort luxos pentru 2 persoane. Datorită spaţiului mai mult decât încăpător, este loc suficient chiar şi pentru 3 paturi. Datorită construcţiei sale robuste şi a înălţimii considerabile de 1.80m, în acest cort nu veţi avea niciodata senzaţia de spaţiu restrâns. Toate cusăturile acestui cort sunt duble, sigilate, groundsheet-ul din PVC se fixează cu ajutorul scaiului, iar în spate prezintă un geam cu plasă de ţânţari. Acest cort a fost conceput în aşa fel încât folosit împreună cu winterskinul să obţineţi un cort şi mai voluminos, deoarece şi winterskinul are propriile tije de susţinere şi cuie. Astfel obţineţi o stabilitate mai mare şi un spaţiu în plus de 140cm adâncime, care vă permite aşezarea a două scaune, şi de asemenea vă oferă posibilitatea de stocare a echipamentului în condiţii optime, chiar şi pe vreme nefavorabilă. Folosit împreună cu winterskinul se obţine un plus de protecţie şi impermeabilitate, formându-se o peliculă de aer între el şi cort, ceea ce menţine o temperatură constantă indiferent de anotimp ( în sezonul rece menţine căldura în cort, iar în sezonul cald se menţine o temperatură plăcută ). Totodată folosirea winterskinului scade şi riscul de formare a condensului. Dimensiuni: 300 x 300 x 180cm, dimensiuni transport: 115 x 26 x 26cm, impermeabilitate: 10000mm, greutate: 15kg, este prevăzut cu 12 cuie şi husă de transport.
Mai multe informatii

  Mai multe informatii

  Greutate Nu
  Aromă Nu
  Dimensiune Nu
  Mărime Nu
  Rezistenţă Nu
  Culoare Nu
  Producator Pelzer
  Rating filter N/A
  imok_stock_last_updated 2018-06-22 03:05:33
  data_adaugat_winmentor 2/11/2017
Pareri despre produs

  Spune parerea ta

    Cort Pelzer Villa 10000

Etichete

  Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

CMS tab