Bullet tungsten

Bullet tungsten

Mai multe poze

Cod produs: B.T

Descriere:

Este un accesoriu folosit în pescuitul cu Montura Texas, cu cârlige offset, la răpitori. Greutatea din tungsten este de forma unui glonte perforat în interior pe lungime, ce poate fi plasat pe firul de pescuit înaintea cârligului pe care se află montată năluca soft.
Tungstenul este un material mai greu decât plumbul, astfel că la aceeaşi dimensiune a dispozitivului avem un lestaj mai mare al nălucii. Acest fapt permite lanseuri la distanţe mai mari şi menţinerea nălucii în apropierea substartului în condiţii de curent mai accentuat al apei.
Folosite cu năluci echipate cu cârlige offset, montura cu greutăţi din tungsten are avantajul că permite pescuitul în zone cu agăţătură frecventă, fie că este vorba de vegetaţie acvatică submersă abundentă sau de telie mare, fie că pescuim pe substrat cu alte structuri submerse, rădăcini-arbori scufundaţi.
Pentru fixarea greutăţii pe fir se poate folosi un stopper de cauciuc-silicon deasupra acestuia. În acest fel greutatea este fixată imediat deasupra cârligului, nemaifiind posibilă culisarea sa pe fir.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Este un accesoriu folosit în pescuitul cu Montura Texas, cu cârlige offset, la răpitori. Greutatea din tungsten este de forma unui glonte perforat în interior pe lungime, ce poate fi plasat pe firul de pescuit înaintea cârligului pe care se află montată năluca soft. Tungstenul este un material mai greu decât plumbul, astfel că la aceeaşi dimensiune a dispozitivului avem un lestaj mai mare al nălucii. Acest fapt permite lanseuri la distanţe mai mari şi menţinerea nălucii în apropierea substartului în condiţii de curent mai accentuat al apei. Folosite cu năluci echipate cu cârlige offset, montura cu greutăţi din tungsten are avantajul că permite pescuitul în zone cu agăţătură frecventă, fie că este vorba de vegetaţie acvatică submersă abundentă sau de telie mare, fie că pescuim pe substrat cu alte structuri submerse, rădăcini-arbori scufundaţi. Pentru fixarea greutăţii pe fir se poate folosi un stopper de cauciuc-silicon deasupra acestuia. În acest fel greutatea este fixată imediat deasupra cârligului, nemaifiind posibilă culisarea sa pe fir.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Bullet tungsten

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat