Vobler Salmo Slider SD7S HGS 7cm 21g

Vobler Salmo Slider SD7S HGS 7cm 21g

Mai multe poze

Cod produs: 84577-533

Descriere:

Jerkbait-ul Salmo Slider este una dintre cele mai folosite năluci în pescuitul știucii. Este disponibil în variante sinking și floating cu mărimea de 5,6,7, 10 si 12cm.
Se pescuiesc destul de ușor, fiind trase prin miscări ritmice ale vârfului lansetei, din mulinetă recuperând doar surplusul de fir. Mișcarea nălucii va fi similară cu cea a unui pește pradă rănit. Cu cât apa este mai rece, fiecare mișcare trebuie să fie însoțită de o pauză destul de lungă ( chiar și până la 3 secunde).
Variantele floating sunt foarte indicate în sezonul cald, când vegetația este abundentă și coloana de apă pe care o avem la dispoziție este foarte redusă, în timp ce modelele sinking sunt recomandate în zone cu vegetație mai puțină sau în zone cu apă adâncă.

Scufundător, lungime: 7cm, greutate: 21g, se scufundă la: 1.0--0.5m.

Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Jerkbait-ul Salmo Slider este una dintre cele mai folosite năluci în pescuitul știucii. Este disponibil în variante sinking și floating cu mărimea de 5,6,7, 10 si 12cm. Se pescuiesc destul de ușor, fiind trase prin miscări ritmice ale vârfului lansetei, din mulinetă recuperând doar surplusul de fir. Mișcarea nălucii va fi similară cu cea a unui pește pradă rănit. Cu cât apa este mai rece, fiecare mișcare trebuie să fie însoțită de o pauză destul de lungă ( chiar și până la 3 secunde). Variantele floating sunt foarte indicate în sezonul cald, când vegetația este abundentă și coloana de apă pe care o avem la dispoziție este foarte redusă, în timp ce modelele sinking sunt recomandate în zone cu vegetație mai puțină sau în zone cu apă adâncă. Scufundător, lungime: 7cm, greutate: 21g, se scufundă la: 1.0--0.5m. Informațiile prezentate pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, specificațiile tehnice pentru anumite produse sau prețul, pot fi schimbate fără o notificare prealabilă sau pot conține erori de operare. Pot exista diferențe de la un lot la altul. (ex.culoare mai deschisă sau mai închisă, consistență și etc.) Disponibilitatea afișată a produselor este aproximativă.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Salmo
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Vobler Salmo Slider SD7S HGS 7cm 21g

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: