Catapultă Sipcarp Albă

Catapultă Sipcarp Albă

Mai multe poze

Cod produs: C.S.A

Descriere:

Simplă, ușoară și în același timp foarte rezistentă această catapultă poate lansa bulgării de nadă până la 160 m în funcție de lanseta folosită și pregătirea pescarului.
Datorită formei cât și a materialelor din care este făcută, catapulta se "întoarce" în aer foarte repede eliberând bulgărele fără să îi afecteze traiectoria.
Catapulta plutește și se poate recupera ușor datorită fantelor pe care le are făcute special cu scopul de a nu se încărca cu apă.
Se pot folosi bulgări cu diametre între 40 mm și 60 mm în funcție de puterea lansetei și distanța la care se dorește nădirea.
Catapultă de nădit, calitate superioară.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Simplă, ușoară și în același timp foarte rezistentă această catapultă poate lansa bulgării de nadă până la 160 m în funcție de lanseta folosită și pregătirea pescarului. Datorită formei cât și a materialelor din care este făcută, catapulta se "întoarce" în aer foarte repede eliberând bulgărele fără să îi afecteze traiectoria. Catapulta plutește și se poate recupera ușor datorită fantelor pe care le are făcute special cu scopul de a nu se încărca cu apă. Se pot folosi bulgări cu diametre între 40 mm și 60 mm în funcție de puterea lansetei și distanța la care se dorește nădirea. Catapultă de nădit, calitate superioară.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Culoare Alb
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Catapultă Sipcarp Albă

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat