Cârlige Gamakatsu G-Carp A1 Super Camou Verde

Cârlige Gamakatsu G-Carp A1 Super Camou Verde

Mai multe poze

Cod produs: 149086

Descriere:

Seria Gamakatsu G-Carp se poate mândrii prin câteva inovații ce vă vor surprinde în mod plăcut. În primul rând, aceste cârlige concepute pentru pescuitul crapului, au primit un strat protector de vopsea rezistentă care o camuflează pe substratul apei. Puteți alege în funcție de subtrat culorile cele mai potrivite: camougreen (verde) sau camousand (maro).

Gamakatsu Super Camou Green se prezintă ca un cârlig masiv, cu tijă de lungime medie, proiectat a ține peștii în cele mai dificile condiții (agățături, stuf, plaur etc.). Se poate folosi și în monturi cu monofilament, dar calitățile ei se vor vedea în special cu fire textile speciale pentru monturi. Cel mai bine văndut cărlig de crap. 10buc/plic.

Disponibilitate:

  Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Seria Gamakatsu G-Carp se poate mândrii prin câteva inovații ce vă vor surprinde în mod plăcut. În primul rând, aceste cârlige concepute pentru pescuitul crapului, au primit un strat protector de vopsea rezistentă care o camuflează pe substratul apei. Puteți alege în funcție de subtrat culorile cele mai potrivite: camougreen (verde) sau camousand (maro). Gamakatsu Super Camou Green se prezintă ca un cârlig masiv, cu tijă de lungime medie, proiectat a ține peștii în cele mai dificile condiții (agățături, stuf, plaur etc.). Se poate folosi și în monturi cu monofilament, dar calitățile ei se vor vedea în special cu fire textile speciale pentru monturi. Cel mai bine văndut cărlig de crap. 10buc/plic.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Gamakatsu
Pareri

Spune parerea ta

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Fii primul care adauga un review

  Cârlige Gamakatsu G-Carp A1 Super Camou Verde

Intrebari legate de acest produs
Product Question

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Ask a Question Ask a Question

Sort By: 

  

Alti clienti au mai cumparat